Featured Coupons

recent/hot-posts
  SALAH FAHAM KEPERLUAN KALSIUM

😎 Saya seorang perempuan jadi tak perlu ambil supplement kalsium!! 💪 Saya banyak minum susu jadi tak perlu ambil oestematrix! Pe…

RESEPI COOKIES CRUNCHY BY UMMIE

COOKIES CRUNCHY  Bahan-bahan: 226.8 gram butter 1 cwn gula halus 1 cwn gula perang 2 bj telur 2 sudu teh vanila 2 2/4 cwn tepung gandum 2 sudu tepung jagung 1 s…

MARI KENALI PENGASAS SHAKLEE YANG HEBAT

Dr Forrest C Shaklee merupakan seorang saintis,usahawan dan ahli falsafah telah yang menghabiskan umurnya untuk memahami dan mencintai alam semulajadi. Sewaktu berumur awal 20an dia mendapat penyakit …

HEBATNYA PENCUCI 1001 GUNA BASICH

Salam semua.... 😋 Umie baru selesai masak...seronok kalau kita boleh masak untuk makan sesisi keluarga sebab dah tentu kita buat yang terbaik untuk ahli keluarga kita .. betul tak? Hari   ni umie nak share tips macam …

YOUTH .... Skincare terbaru pilihan umie

Sejak youth dilancarkan pada bulan Januari yang lalu,,,,,umie tak sabar nak mencuba untuk melihat betapa hebatnya kesan produk untuk kulit umie yang dah memasuki era 50an,           Sebelum ni umie amalkan set nutriwhite ya…

LIVE SHARING : RAHSIA CINTA 27 THN DGN SHAKLEE BY MASTER HJ ROSLAN

LIVE SHARING : BINA VS BUAT BY MASTER HJ ROSLAN

LIVE SHARING : TIPS KENALI CIRI BUSINESS LEADERS BY MASTER HJ ROSLAN

LIVE SHARING : WORK FROM HOME BY MASTER HJ ROSLAN

Masalah Bersin di Waktu Pagi

Bersin waktu pagi , mesti ramai yang selalu alami kan ? Ke every morning uolls bersin  ? hehe Jangan risau , saya akan beri tips .. 1-Selalu membersihkan bilik tidur anda , ini bagi memastikan tiada habuk . Selalu juga jem…